Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (31)
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    881
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 881

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (31)
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1498
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1498

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (31)
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1342
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1342

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (پیاپی 31)
  • صفحات: 

    1-10
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    3438
  • دانلود: 

    766
چکیده: 

مقدمه و هدف: سرطان سینه دومین عامل شایع مرگ و میر در بین زنان جهان می باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر پیش تغذیه با روغن سیاهدانه بر روی شاخص های بافتی تومور در موش های Balb/c مبتلا به سرطان سینه می باشد.روش کار: چهار گروه 5 تایی موش Balb/C به یک گروه کنترل و سه گروه تیمار تقسیم شدند. تیمار در گروه کنترل آب مقطر و در سه گروه دیگر روغن سیاهدانه به ترتیب با دوزهای 1، 2 و 4 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن به مدت چهار ماه از راه دهانی صورت گرفت، پس از این مدت موش ها قطعات تومور را با جراحی و به صورت زیر جلدی دریافت نمودند، حجم تومور با فرمول V=(LW)/2 هر دو هفته یک بار بررسی و ابعاد توسط کولیس دیجیتالی اندازه گیری و شاخص های بافتی بر روی تومورها در پایان 21 روز از القای بررسی گردید.یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد میانگین حجم تومورهای موش های تیمار شده با 4 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن تفاوت معنی داری نسبت به گروه تیمار داشته و میزان تراکم عروق در موش های تیمار شده با 4 میلی گرم روغن سیاهدانه بر وزن بدن کاهش معنی داری نشان می دهد.نتیجه گیری: روغن سیاهدانه با کاهش تراکم عروق و کاهش تکثیر سلول ها و افزایش آپوپتوز در برابر سلول های سرطانی اثر محافظتی دارد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 3438

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 766 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (پیاپی 31)
  • صفحات: 

    11-19
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1301
  • دانلود: 

    1069
چکیده: 

مقدمه و هدف: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم هایی زنده می باشند که با بهبود تعادل میکروبی روده، اثرات مفیدی بر روی میزبان (انسان یا حیوان) اعمال می کنند و غالبا به صورت مکمل های غذایی و یا دارویی مورد استفاده قرار می گیرند. این میکروارگانیسم ها می توانند در تعدیل سیستم ایمنی، کاهش کلسترول سرمی، کاهش عفونت های گوارشی، کاهش احتمال ابتلا به سرطان، کاهش آلرژی های پوستی و غذایی در اطفال نقش داشته باشند. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس T4 جدا شده از لبنیات سنتی استان مرکزی بر میزان هورمون کورتیکوسترون در موش نر نژاد ویستار است.روش کار: در این پژوهش با استفاده از 40 سر موش نر نژاد ویستار با وزن 150-170 گرم و متوسط سن 4 هفته که به طور روزانه تحت استرس های مزمن و حاد قرار داشتند، میزان تاثیر لاکتوباسیلوس T4 جدا شده از لبنیات سنتی استان مرکزی بر روی مقدار هورمون های استرس در موش مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد استفاده از این لاکتوباسیلوس پروبیوتیک به طور معنی داری موجب کاهش میزان کورتیکوسترون در موش می گردد (P<0.05).

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1301

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 1069 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (پیاپی 31)
  • صفحات: 

    21-30
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    888
  • دانلود: 

    885
چکیده: 

زمینه و هدف: پروتئین وی منبع پروتئینی با کیفیت بالا و مکمل رایج در جامعه ورزشی است. هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر دوازده جلسه تمرین مقاومتی دایره ای به همراه مصرف پروتئین وی بر سطوح استراحتی آپولیپوپروتئینHDL-M تام و پروفایل لیپیدی در مردان غیر ورزشکار بود.روش کار: نوع مطالعه کاربردی و روش تحقیق از نوع طرح نیمه تجربی با دو گروه کنترل و گروه دریافت کننده پروتئین وی (50 گرم) که بلافاصله بعد از هر تمرین به صورت خوراکی به آزمودنی ها داده شد، تقسیم شدند. برنامه تمرین مقاومتی به مدت دوازده جلسه و سه جلسه در هفته و یک ساعت در هر جلسه بود. قبل و بعد از دوره تمرینی سطوح استراحتی آپولیپوپروتئینHDL-M تام،HDL انسان که بر اساس چگالی آن، به دو زیرمجموعه 2،3 HDL تقسیم شده، اندازه گیری گردیده بود. برای مقایسه میانگین تغییرات در متغیرهای پژوهش از آزمون تی همبسته و برای بررسی تغییرات بین گروه های پژوهش از آزمون تی مستقل و سطح معناداری 0.05 استفاده شد.یافته ها: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که سطوح استراحتی آپولیپوپروتئینHDL-M تام و کلسترول 3 HDL کاهش معنادار (P=0.01) و کلسترول 2 HDL افزایش معنادار (P=0.03) در مقایسه با گروه کنترل داشت.نتیجه گیری:نتایج پژوهش حاضر نشان داد که تمرین مقاومتی دایره ای می تواند بر سطوح استراحتی آپولیپوپروتئین HDL-M ، کلسترول 2، 3 HDL موثر واقع شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 888

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 885 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (پیاپی 31)
  • صفحات: 

    31-36
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1072
  • دانلود: 

    632
چکیده: 

مقدمه و هدف: سرطان کولورکتال دومین سرطان رایج در جهان می باشد. دامنه تغییرات ژنتیکی در ایجاد سرطان کولورکتال وسیع بوده و بررسی ها نشان می دهد عفونت با نوع خاصی باکتری اشریشیا کلی در افراد مبتلا به بیماری التهاب روده به خصوص کولیت اولسراتیو می تواند باعث شروع سرطان کولورکتال شود. نوع خاصی از باکتری اشریشیا کلی سیدروفور با تولید انترو توکسین باعث اختلال در سیکل سلولی، شروع و توسعه سرطان کولورکتال می گردد. هدف از این مطالعه ارتباط سویه های اشریشیا کلی سیدروفور و سرطان کولورکتال است.روش کار: بیو بسی از روده بزرگ مراجعه کنندگان به کلینیک گوارش شامل 35 نمونه از افراد مبتلا به سرطان کولورکتال و 35 نمونه از افراد سالم از نظر بیماری های روده ای و سرطان کولورکتال گرفته شد. پس از تهیه لام از بافت سالم و سرطانی، جدا سازی باکتری اشریشیا کلی و استخراجDNA با تکنیک Duplex PCR برای دو ژنfeoB و fyuAبه عنوان مارکر ژن های سیدروفور انجام شد.یافته ها: از بافت سرطانی 59.3% و 20% بافت سالم ژنfeo B و برای ژن%14.8 fyuA در بیمار و 8% درافراد سالم مشاهده شد.نتیجه گیری: نتایج حاصل از بررسی این ژن ها در ایران نسبت به نتایج منتشر شده مشابه در کشورهای اروپایی فراوانی کمتری نشان می دهد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1072

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 632 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (پیاپی 31)
  • صفحات: 

    37-47
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1346
  • دانلود: 

    240
چکیده: 

زمینه و هدف: پربیوتیک ها به عنوان اجزاء غذایی غیرقابل هضم، سلامتی میزبان را از طریق رشد یا فعال نمودن گزینشی تعداد محدودی از باکتری های مفید دستگاه گوارش تحریک و فعالیت باکتری های بیماری زا را کاهش می دهند. این مطالعه اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر فعالیت آنزیم های گوارشی، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) را مورد بررسی قرار می دهد.روش کار: برای این منظور تعداد 405 قطعه ماهی با میانگین وزنی 7.64±0.3 گرم (45 قطعه در هر تکرار) از پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور تهیه شد. این مطالعه در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 3 تیمار و 3 تکرار در داخل تانک های فایبرگلاس 300 لیتری انجام گردید. بچه ماهیان به مدت 42 روز با جیره های حاوی 0، 0.5 و 1 درصد زایلواولیگوساکارید تغذیه شدند. در پایان آزمایش نمونه های لاشه و روده برای بررسی ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیم های گوارشی و فلور باکتریایی روده جمع آوری شدند.یافته ها: نتایج حاصل نشان داد که زایلواولیگوساکارید جیره، فعالیت آنزیم های گوارشی شامل آلکالین پروتئاز، آمیلاز و لیپاز ماهی صبیتی را تغییر نداد (P>0.05) در این آزمایش رابطه همبستگی ضعیف، مثبت و غیر معنی داری بین پربیوتیک جیره و فعالیت آنزیم آلکالین پروتئاز، آمیلاز و لیپاز مشاهده شد (P>0.05). نتایج این مطالعه نشان داد که سطوح مختلف پربیوتیک تاثیری بر روی ترکیب بیوشیمیایی بدن شامل پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت و فلور باکتریایی روده ندارد (P>0.05).نتیجه گیری: به طور کلی، این مطالعه نشان داد که فعالیت آنزیم های گوارشی به وسیله پربیوتیک جیره تحت تاثیر قرار نگرفت. علاوه بر این، افزودن 0.5 و 1 درصد زایلواولیگوساکارید به جیره اثرات معنی داری بر ترکیب بیوشیمیایی بدن و فلور باکتریایی روده ماهی صبیتی نیز ندارد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1346

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 240 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (پیاپی 31)
  • صفحات: 

    49-59
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    721
  • دانلود: 

    555
چکیده: 

زمینه و هدف: رشد یکی از پیچیده ترین پدیده هایی است که کمیت، کیفیت و مواد تشکیل دهنده غذا در آن موثر اند. در این بین برای کاهش خطر بیماری ها، بایستی سطح مقاومت ماهیان به عفونت ها را از طریق تحریک های ایمنی بدن مثل ویتامین ها افزایش داد. از آن جا که سطوح غیرعادی ویتامین D و کلسیم یک عامل تصادفی در بسیاری از بیماری هاست، پس چرخه غذا، رشد و سیستم ایمنی، چرخه ای زنجیروار می باشد که کاهش یا افزایش در یکی از این موارد نتیجه مستقیم در دیگر عوامل می گذارد. هدف از انجام این تحقیق، بررسی وجود ارتباط هم جهت بین فاکتورهای رشد با سیستم ایمنی بچه تاسماهیان در طول 8 هفته بوده است.روش کار: این پژوهش در پاییز 1393 با همکاری موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر در بخش تکثیر و پرورش بر روی 60 عدد بچه ماهی با میانگین وزنی 18.56 گرم در 15 حوضچه 50 لیتری با تراکم 4 عدد انجام گردید. این تحقیق در 4 تیمار با غلظت های (تیمار 1- کلسیم6gr/kg ، تیمار 2- ویتامین D3 در سطح3000 IU ، تیمار 3- کلسیم 12gr/kg، تیمار 4- ویتامین 3000 IU D3 و کلسیم 6 gr/kg) غذایی و 1 گروه شاهد (بدون افزودنی) با 3 تکرار، صورت پذیرفت. بیومتری و اندازه گیری شاخص های رشد هر دو هفته یک بار انجام گردید و اندازه گیری پارامترهای خونی فقط در پایان دوره بین گروه های آزمایشی و شاهد انجام شد.یافته ها: تحقیق حاضر نشان داد که کلیه فاکتورهای رشد در پایان دوره، در تیمار های 1 و 2 بیش از سایر تیمارها بوده و اختلاف آماری معنی دار مشاهده شد (P£0.05). هم چنین در پایان دوره ویتامین D3خون، گلبول های سفید و نوتروفیل ها اختلاف آماری معناداری با سایر تیمارها داشت (P£0.05).نتیجه گیری: پس می توان نتیجه گرفت رشد بهینه هم سو با افزایش قدرت سیستم ایمنی پدید آمده است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 721

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 555 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (پیاپی 31)
  • صفحات: 

    61-66
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1849
  • دانلود: 

    727
چکیده: 

باشد. C-myc و دیگر ژن های این خانواده فاکتورهای رونویسی را کد می کنند که نقش حیاتی را درتکثیر سلولی، رشد، تمایز و آپاپتوز بازی می نمایند. هدف از انجام این مطالعه، ارزیابی نیمه کمی بیان ژن هایAXIN1  و CMYC در mRNA بافت بیماران ایرانی مبتلا به سرطان کولورکتال و ارتباط خاموش یا روشن بودن این ژن ها در هر یک از مراحل توموری با فاکتورهای پاتولوژیک بیماران است.روش کار: بدین منظور بررسی ها بر روی 54 نمونه توموری و 41 نمونه نرمال (بافت سالم کنارناحیه توموری) از 54 بیمار مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی تهیه شد و آزمایش RT-PCR بر روی cDNA سنتز شده حاصل از mRNA بافت ها با پرایمرهای بتااکتین و ژن های AXIN1،CMYC  انجام شد.یافته ها: باتوجه به نتایج به دست آمده، بیان ژن AXIN1 در 55% از نمونه ها روشن و در 45% از نمونه ها خاموش بود و بیان ژن C-MYC در 87.5% از نمونه ها روشن و در 12.5% از نمونه ها خاموش بود.آنالیزی آماری توسط نرم افزار SPSS و آزمون های،t-Test و X2 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که نشان داد تفاوت معناداری میان بیان ژن های AXIN1 و C-MYC در دو گروه از نمونه های نرمال و تومور وجود دارد (P£0.05).نتیجه گیری: نتایج حاصله نشان داد که بیان ژن های AXIN1 و C-MYC که همواره در تکامل سلولی نقش داشتند و بسیار موثر ظاهر می شدند در بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال افزایش می یابد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1849

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 727 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1394
  • دوره: 

    8
  • شماره: 

    4 (پیاپی 31)
  • صفحات: 

    67-77
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1503
  • دانلود: 

    555
چکیده: 

مقدمه و هدف: سرطان پستان به عنوان شایع ترین تومور بدخیم در زنان سراسر دنیا شناخته شده است. مطالعات متعددی در ارتباط با خواص ضد سرطانی بیلی پروتئین فیکوسیانین سویه های مختلف سیانوباکتری ها انجام گرفته است. از این رو برای اولین بار به مطالعه تاثیرات ضد سرطانی فیکوسیانین سیانوباکتری Anabaena sp.ISC 55 و مقایسه آن با داروی پکلی تاکسل بر رده سلولی سرطان پستان 4T1 پرداخته شده است.روش کار: پس از کشت سیانوباکتری در شرایط خاص، از روش های اختصاصی جهت استخراج فیکوسیانین استفاده گردید. سلول های سرطانی پستان 4T1 کشت داده شدند. برای اطمینان از انجام طرح تست های تشکیل کلنی در آگار، آزمون های MTT و چسبندگی انجام گرفت. اثر سایتوتوکسیسیتی فیکوسیانین و داروی پکلی تاکسل در غلظت های مختلف (250، 200، 175، 150، 125، 100، 75، 50، 25، 20، 15، 10 میلی لیتر /میلی گرم) و در بازه زمانی 24 ساعت انکوباسیون سلولی مورد آزمایش قرار گرفت. تاثیرات این غلظت ها بر درصد سلول های زنده از نظر تغییرات مورفولوژیکی با میکروسکوپ معکوس و آنالیز آماری ANOVA و آزمون تعقیبی Tukey مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: نتایج حاصله نشان دهنده افزایش خاصیت ضد سرطانی فیکوسیانین در غلظت های بالا با افزایش آپاپتوز با سطح معنادار P<0.001 بود.نتیجه گیری: با توجه به نتایج، فیکوسیانین آنابنا دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد که با افزایش غلظت، اثر مهاری بر رشد سلول های سرطانی 4T1 افزایش پیدا نمود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1503

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 555 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0