مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,302
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,072
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس T4 جدا شده از لبنیات سنتی استان مرکزی بر میزان هورمون کورتیکوسترون در موش نر نژاد ویستار

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 19

چکیده

 مقدمه و هدف: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم هایی زنده می باشند که با بهبود تعادل میکروبی روده, اثرات مفیدی بر روی میزبان (انسان یا حیوان) اعمال می کنند و غالبا به صورت مکمل های غذایی و یا دارویی مورد استفاده قرار می گیرند. این میکروارگانیسم ها می توانند در تعدیل سیستم ایمنی, کاهش کلسترول سرمی, کاهش عفونت های گوارشی, کاهش احتمال ابتلا به سرطان, کاهش آلرژی های پوستی و غذایی در اطفال نقش داشته باشند. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس T4 جدا شده از لبنیات سنتی استان مرکزی بر میزان هورمون کورتیکوسترون در موش نر نژاد ویستار است.روش کار: در این پژوهش با استفاده از 40 سر موش نر نژاد ویستار با وزن 150-170 گرم و متوسط سن 4 هفته که به طور روزانه تحت استرس های مزمن و حاد قرار داشتند, میزان تاثیر لاکتوباسیلوس T4 جدا شده از لبنیات سنتی استان مرکزی بر روی مقدار هورمون های استرس در موش مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد استفاده از این لاکتوباسیلوس پروبیوتیک به طور معنی داری موجب کاهش میزان کورتیکوسترون در موش می گردد (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدی، عادل، جعفری، پروانه، و زرگر، محسن. (1394). بررسی تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس T4 جدا شده از لبنیات سنتی استان مرکزی بر میزان هورمون کورتیکوسترون در موش نر نژاد ویستار. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 8(4 (پیاپی 31))، 11-19. SID. https://sid.ir/paper/191816/fa

    Vancouver: کپی

    عابدی عادل، جعفری پروانه، زرگر محسن. بررسی تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس T4 جدا شده از لبنیات سنتی استان مرکزی بر میزان هورمون کورتیکوسترون در موش نر نژاد ویستار. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1394؛8(4 (پیاپی 31)):11-19. Available from: https://sid.ir/paper/191816/fa

    IEEE: کپی

    عادل عابدی، پروانه جعفری، و محسن زرگر، “بررسی تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس T4 جدا شده از لبنیات سنتی استان مرکزی بر میزان هورمون کورتیکوسترون در موش نر نژاد ویستار،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 4 (پیاپی 31)، pp. 11–19، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191816/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا