به منظور بررسی اثر دور آبیاری بر رنگیزه ها و ترکیبات بیوشیمیایی چهار رقم انگور (یاقوتی قرمز، عسکری، صاحبی و کشمشی سفید) پژوهشی با پنج تیمار آبیاری (3، 6، 9، 12و 15 روز در میان) در چهار تکرار به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سال 91-1390 در شرایط گلخانه ای در گلخانه های پژوهشی دانشکدة کشاورزی دانشگاه ولی عصر(عج) انجام گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که دور آبیاری بر عوامل فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انگور اثرگذار بود. میزان کلروفیل a، b و کلروفیل کل برگ در هر چهار رقم با افزایش دور آبیاری کاهش یافت و بیش ترین کاهش در دور آبیاری 15 روز در هر چهار رقم مشاهده شد. بیش ترین میزان کلروفیل a، b، کل و میزان کاروتنوئید در رقم صاحبی و در دور آبیاری شش روز و کم ترین میزان در رقم عسکری با دور آبیاری 15 روز مشاهده شد. میزان قند های محلول، ترکیبات فنلی و پرولین برگ در همة ارقام با افزایش دور آبیاری افزایش و محتوای آب نسبی برگ کاهش یافت. بیش ترین میزان محتوای آب نسبی برگ و پرولین در رقم صاحبی و کم ترین میزان محتوای آب نسبی برگ در ارقام عسکری و یاقوتی قرمز مشاهده شد. با توجه به نتایج این پژوهش به نظر می رسد رقم صاحبی نسبت به افزایش دور آبیاری متحمل تر از ارقام یاقوتی قرمز، عسکری و کشمشی سفید باشد.