2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
Synthesis of nano curcumin using black pepper oil by O/W nanoemulsion technique and investigation of their biological activities
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (LWT)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 38
Improving Lipid Oxidation Inhibition in Cooked Beef Hamburger Patties during Refrigerated Storage with Encapsulated Polyphosphate Incorporation
بازدید 64
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries (Lycium barbarum L. )
بازدید 42
Enrichment of white chocolate with blackberry juice encapsulate: Impact on physical properties, sensory characteristics and polyphenol content
بازدید 26