2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر
نیازمند راضیه | خچومیان آرپا | شهیدی نوقابی مصطفی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1261
ارزیابی تخلیص آفلاتوکسین ها از نمونه های فلفل با استفاده از ستون های مولتی فانکشنال و مقایسه آن با روش ستون های ایمونوافینیتی
جلیلی مریم
بازدید 817
استخراج و ریزپوشانی کپسایسینویدهای اولئورزین فلفل قرمز
رضوی زاده بی بی مرضیه | کدخدایی رسول | زعفرانی زینب
بازدید 1259
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال
روشنی سحر | گوهری اردبیلی اشرف | آریان فر اکرم
بازدید 1069
بررسی روش های مختلف جداسازی و خواص فیزیکوشیمیایی فراکسیون های با طول زنجیره مختلف اینولین حاصل از گیاه کاسنی
درجانی پگاه | حسینی نژاد مرضیه | کدخدایی رسول | میلانی الناز | بالندری احمد
بازدید 895
بررسی مقایسه ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری
شاد احسان | هاشمی گهرویی هادی | گل مکانی محمدتقی | مزیدی سارا
بازدید 1184
تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت آنتی اکسیدانی از کنسانتره پروتئین آب پنیر
پیری قشلاقی شیما | صادقی ماهونک علیرضا | قربانی محمد | اعلمی مهران
بازدید 1034