مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,256
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

697
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر

صفحات

 صفحه شروع 197 | صفحه پایان 208

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیازمند، راضیه، خچومیان، آرپا، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1394). اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(3)، 197-208. SID. https://sid.ir/paper/234113/fa

    Vancouver: کپی

    نیازمند راضیه، خچومیان آرپا، شهیدی نوقابی مصطفی. اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(3):197-208. Available from: https://sid.ir/paper/234113/fa

    IEEE: کپی

    راضیه نیازمند، آرپا خچومیان، و مصطفی شهیدی نوقابی، “اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 197–208، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234113/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا