APA:
کپینیازمند، راضیه، خچومیان، آرپا، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1394). اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(3)، 197-208. SID. https://sid.ir/paper/234113/fa
Vancouver:
کپینیازمند راضیه، خچومیان آرپا، شهیدی نوقابی مصطفی. اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(3):197-208. Available from: https://sid.ir/paper/234113/fa
IEEE:
کپیراضیه نیازمند، آرپا خچومیان، و مصطفی شهیدی نوقابی، “اثر پودر آب پنیر و بی کربنات سدیم بر مقدار آکریل آمید در بیسکویت های پتی بور و مادر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 197–208، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234113/fa