APA:
کپیشاد، احسان، هاشمی گهرویی، هادی، گل مکانی، محمدتقی، و مزیدی، سارا. (1394). بررسی مقایسه ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(3)، 257-270. SID. https://sid.ir/paper/234111/fa
Vancouver:
کپیشاد احسان، هاشمی گهرویی هادی، گل مکانی محمدتقی، مزیدی سارا. بررسی مقایسه ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(3):257-270. Available from: https://sid.ir/paper/234111/fa
IEEE:
کپیاحسان شاد، هادی هاشمی گهرویی، محمدتقی گل مکانی، و سارا مزیدی، “بررسی مقایسه ای روش استخراج به کمک نفوذ خشک مایکروویو و گرانش بر کیفیت اسانس رزماری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 257–270، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234111/fa