APA:
کپیروشنی، سحر، گوهری اردبیلی، اشرف، و آریان فر، اکرم. (1394). بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(3)، 233-246. SID. https://sid.ir/paper/234116/fa
Vancouver:
کپیروشنی سحر، گوهری اردبیلی اشرف، آریان فر اکرم. بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(3):233-246. Available from: https://sid.ir/paper/234116/fa
IEEE:
کپیسحر روشنی، اشرف گوهری اردبیلی، و اکرم آریان فر، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 233–246، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234116/fa