در طول دوره انبارمانی، کیفیت میوه در نتیجه نابسامانی های آنزیمی و فیزیولوژیکی کاهش می یابد. از جمله مهم ترین مشکلات طی این دوره، خشک و قهوه ای شدن پوست و آریل ها است (Paliyath et al., 2008). نگهداری میوه در دمای پایین جهت افزایش دوره انبارمانی مؤثر است؛ اما میوه ها در دمای پایین تر از پنج درجه سانتیگراد به سرمازدگی حساس هستند و درنتیجه آن فرورفتگی پوست، اسکالد و افزایش حساسیت به پوسیدگی اتفاق می افتد. با افزایش شدت سرمازدگی کیفیت ظاهری و درونی میوه ها کاهش پیدا می کند (Kader, 2006).