Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
بررسی تاثیر باکتری های Bacillus subtilis و Bacilus lichenformis به عنوان باکتری های پروبیوتیکی بر وضعیت رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل آلا طی دوره انکوباسیون
فرزانفر ع. | لشتوآقایی غ. | علی زاده م.
همایش ملی ماهیان سردآبی
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 211
اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس خصوصیات حسی، فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها
ذوالفقاری م. | شعبان پور ب. | فلاح زاده س.
View 189
تحلیل اقتصادی هزینه های پرورش و سودآوری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorynchus mykiss) در مقیاس های مختلف مزارع پرورشی در ایران (تنکابن)
صالحی ح.
View 207
بررسی رژیم غذایی قزل آلای خال قرمز در رودخانه های دریاچه پشت سد لار
صلواتیان م. | عباسی رنجبر ک. | رجبی نژاد رضا | صیادرحیم م. | رجبی ت. | صلواتیان ح. | امام پورخوشدل ف.
View 363