APA:
کپیذوالفقاری، م.، شعبان پور، ب.، و فلاح زاده، س.. (1388). اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس خصوصیات حسی, فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها. همایش ملی ماهیان سردآبی، -(1)، 22-24. SID. https://sid.ir/paper/469614/fa
Vancouver:
کپیذوالفقاری م.، شعبان پور ب.، فلاح زاده س.. اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس خصوصیات حسی, فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها. همایش ملی ماهیان سردآبی[Internet]. 1388؛-(1):22-24. Available from: https://sid.ir/paper/469614/fa
IEEE:
کپیم. ذوالفقاری، ب. شعبان پور، و س. فلاح زاده، “اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس خصوصیات حسی, فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها،” همایش ملی ماهیان سردآبی، vol. -، no. 1، pp. 22–24، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/469614/fa