2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تاثیر غلظت های خردل بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی سس کچاب
یوسفی م. | میزانی مریم | رسولی سوسن | علیمی مزدک | گرامی عباس
علوم غذایی و تغذیه
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 288
مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن کنجد با روغن های کانولا و سرخ کردنی در طی فرآیند سرخ کردن چیپس سیب زمینی
قدسی ش. | نیکوپور ه. | قراچورلو م.
بازدید 547