APA:
کپیقدسی، ش.، نیکوپور، ه.، و قراچورلو، م.. (1388). مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن کنجد با روغن های کانولا و سرخ کردنی در طی فرآیند سرخ کردن چیپس سیب زمینی. علوم غذایی و تغذیه، 6(4)، 16-25. SID. https://sid.ir/paper/507370/fa
Vancouver:
کپیقدسی ش.، نیکوپور ه.، قراچورلو م.. مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن کنجد با روغن های کانولا و سرخ کردنی در طی فرآیند سرخ کردن چیپس سیب زمینی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1388؛6(4):16-25. Available from: https://sid.ir/paper/507370/fa
IEEE:
کپیش. قدسی، ه. نیکوپور، و م. قراچورلو، “مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن کنجد با روغن های کانولا و سرخ کردنی در طی فرآیند سرخ کردن چیپس سیب زمینی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 6، no. 4، pp. 16–25، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/507370/fa