APA:
کپییوسفی، م.، میزانی، مریم، رسولی، سوسن، علیمی، مزدک، و گرامی، عباس. (1388). تاثیر غلظت های خردل بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی سس کچاب. علوم غذایی و تغذیه، 6(4)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/463909/fa
Vancouver:
کپییوسفی م.، میزانی مریم، رسولی سوسن، علیمی مزدک، گرامی عباس. تاثیر غلظت های خردل بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی سس کچاب. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1388؛6(4):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/463909/fa
IEEE:
کپیم. یوسفی، مریم میزانی، سوسن رسولی، مزدک علیمی، و عباس گرامی، “تاثیر غلظت های خردل بر ویژگی های شیمیایی, میکروبی و حسی سس کچاب،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 6، no. 4، pp. 0–0، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/463909/fa