2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه ای نوین از پوره طالبی (ژن مک) با استفاده از روش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی (PCA)
خلیلیان ص. | شهیدی ف. | الهی م.
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 287
رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست
حسینی پرور س.ه. | مرتضوی س.ع. | رضوی س.م.ع.
بازدید 335