APA:
کپیخلیلیان، ص.، شهیدی، ف.، و الهی، م.. (1388). بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه ای نوین از پوره طالبی (ژن مک) با استفاده از روش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی (PCA). فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 2(1)، 41-54. SID. https://sid.ir/paper/517381/fa
Vancouver:
کپیخلیلیان ص.، شهیدی ف.، الهی م.. بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه ای نوین از پوره طالبی (ژن مک) با استفاده از روش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی (PCA). فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1388؛2(1):41-54. Available from: https://sid.ir/paper/517381/fa
IEEE:
کپیص. خلیلیان، ف. شهیدی، و م. الهی، “بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه ای نوین از پوره طالبی (ژن مک) با استفاده از روش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی (PCA)،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 41–54، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517381/fa