به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف فسفر، گوگرد و روی بر عملکرد دانه، درصد روغن و پروتیین، کلزا، رقم هیبرید (ری جن کبری)، آزمایشی در سال زراعی 1381 در قالب طرح کرتهای خرد شده با پایه بلوکهای کاملا تصادفی با سه تکرار، تیمارهای اصلی شامل سه سطح فسفر (P2=140 , P1=70 , P0=0) کیلوگرم در هکتار بصورت سوپر فسفات تریپل و تیمارهای فرعی شامل دو سطح گوگرد (S2=200 , S1=100) کیلوگرم در هکتار بصورت سولفات آونیوم و دو سطح روی (Z1=50 , Z0=0) کیلوگرم در هکتار بصورت سولفات روی در مزرعه تحقیقاتی مجتمع آموزش عالی ابوریحان دانشگاه تهران اجرا گردید. نتایج آزمایشات نشان داد که مدیریت متعادل و موثر کودی جهت دستیابی به عملکرد، مطلوب بوده چنان که کیفیت گیاه زراعی را تضمین و حاصلخیزی پایدار خاک را در پی خواهد داشت. به طوری که با افزایش فسفر به میزان 70 کیلوگرم در هکتار کلیه شاخص های مورد آزمایش بیشترین افزایش و در صورت عدم افزایش فسفر (P=0) کمترین افزایش سطح را داشته اند. همچنین با افزایش گوگرد کلیه شاخص های مورد آزمون از جمله درصد روغن افزایش یافت. در مورد کود روی به جز درصد پروتیین بقیه موارد افزایش داشته و با افزایش کود روی درصد پروتیین کاهش یافت.