APA:
کپیحسینی فرد، سیدمهدی، شاکرخشرودی، مراد، بیکایی، سیده حوریه، عزت رحیمی، نرمین، و رازقی منصور، مجید. (1392). تاثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) (یافته علمی کوتاه). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(1 (مسلسل 82))، 175-184. SID. https://sid.ir/paper/486980/fa
Vancouver:
کپیحسینی فرد سیدمهدی، شاکرخشرودی مراد، بیکایی سیده حوریه، عزت رحیمی نرمین، رازقی منصور مجید. تاثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) (یافته علمی کوتاه). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(1 (مسلسل 82)):175-184. Available from: https://sid.ir/paper/486980/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی حسینی فرد، مراد شاکرخشرودی، سیده حوریه بیکایی، نرمین عزت رحیمی، و مجید رازقی منصور، “تاثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) (یافته علمی کوتاه)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 1 (مسلسل 82)، pp. 175–184، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486980/fa