مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

245
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

77
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آنچه پرستاران باید درباره تداخلات رژیم غذایی حاوی ویتامین K و وارفارین بدانند: یک مطالعه مروری

صفحات

 صفحه شروع 150 | صفحه پایان 157

چکیده

 هدف: مطالعه مروری حاضر با هدف بررسی تداخلات غذایی و رژیم حاوی ویتامین K در بیماران مصرف کننده وارفارین از دیدگاه مراقبتی انجام شد. زمینه. وارفارین یکی از پرکاربردترین داروهای ضد انعقاد خوراکی است. یکی از نگرانی های معمول در مصرف وارفارین, تداخلات غذایی آن است که به طور عمده به علت ویتامین K رخ می دهد. پرستار به عنوان اولین فرد حرفه ای در مسیر درمانی مراقبتی و مسیول اصلی آموزش به بیمار می تواند نقش مهمی در کاهش این تداخلات غذایی که چالشی برای بیماران است داشته باشد. روش کار: مطالعه مروری حاضر در سال 1400-1399 با جست وجوی کتابخانه ای و جست وجو در پایگاه های اطلاعاتی PubMed, Chochrane Library, Web of Science, Scopus, Up-to-date, OVID, CINAHL, Magiran و SID با کلیدواژهای فارسی وارفارین, تداخلات غذایی, رژیم ویتامین K, آموزش به بیمار, و پرستار, و معادل انگلیسی آنها برای یافتن مقالاتی که در بازه زمانی 1999 تا 2021 منتشر شده بودند انجام شد. از مجموع 30 مقاله یافت شده, پس از بررسی براساس معیارهای ورود و کیفیت مطالعات, 8 مقاله وارد مرور متون شد. یافته ها: مقدار دریافت ویتامین K در رژیم غذایی باید ثابت نگه داشته شود. این میزان, 90 تا120 میکروگرم در روز است. بیماران باید در مورد ویتامین K و مواد غذایی مختلف و مکمل ها به طور مناسب و پیوسته آموزش ببینند. در این زمینه, نقش پرستار به عنوان یکی از ارکان آموزش به بیمار بسیار مهم و اساسی است. نتیجه گیری: با توجه به نقش پرستار در آموزش به این بیماران توصیه می شود این آموزش در مورد تداخلات غذایی با استفاده از منابع معتبر و روزآمد جهانی باشد که با روش هایی مثل تهیه راهنمای بالینی, ساخت فیلم و طراحی اپلیکیشن و گنجاندن جداول میزان ویتامین K موجود در مواد غذایی امکان پذیر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جوادی نژاد، محمد، بهرام نژاد، فاطمه، نوید، حسین، غیاثی، سیده فاطمه، و نواب، الهام. (1400). آنچه پرستاران باید درباره تداخلات رژیم غذایی حاوی ویتامین K و وارفارین بدانند: یک مطالعه مروری. پرستاری قلب و عروق، 10(1 )، 150-157. SID. https://sid.ir/paper/1004262/fa

    Vancouver: کپی

    جوادی نژاد محمد، بهرام نژاد فاطمه، نوید حسین، غیاثی سیده فاطمه، نواب الهام. آنچه پرستاران باید درباره تداخلات رژیم غذایی حاوی ویتامین K و وارفارین بدانند: یک مطالعه مروری. پرستاری قلب و عروق[Internet]. 1400؛10(1 ):150-157. Available from: https://sid.ir/paper/1004262/fa

    IEEE: کپی

    محمد جوادی نژاد، فاطمه بهرام نژاد، حسین نوید، سیده فاطمه غیاثی، و الهام نواب، “آنچه پرستاران باید درباره تداخلات رژیم غذایی حاوی ویتامین K و وارفارین بدانند: یک مطالعه مروری،” پرستاری قلب و عروق، vol. 10، no. 1 ، pp. 150–157، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1004262/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button