مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

73
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

459
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر دانش پیشین بر موفقیت کارآفرینانه با نقش میانجی هوشیاری کارآفرینانه (مورد مطالعه: کسب وکارهای حوزه فست فود در شهر اصفهان)

صفحات

 صفحه شروع 82 | صفحه پایان 100

چکیده

 این پژوهش به بررسی تأثیر دانش پیشین بر موفقیت کارآفرینانه با نقش میانجی هوشیاری کارآفرینانه در میان کسب وکارهای حوزه فست فود در شهر اصفهان می پردازد. پژوهش از نظر هدف, کاربردی و از نظر ماهیت و روش, توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری شامل 1366 مالک واحدهای فروش فست فود در شهر اصفهان است. نمونه ی مورد بررسی با استفاده از جدول مورگان 297 کسب وکار است که به روش تصادفی ساده انتخاب شده اند. ابزار گردآوری داده ها پرسش نامه استاندارد بوده که پایایی و روایی آن بررسی و تأیید شده است. به هر کسب وکار فست فود یک پرسش نامه داده شد که توسط مالک آن تکمیل گردید برای بررسی فرضیه های پژوهش از روش معادلات ساختاری و نرم افزار3 Smart PLS استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که دانش پیشین و تمامی ابعاد آن (دانش پیشین بازار, دانش پیشین فناوری, دانش پیشین پیرامون مشکلات مشتری, دانش پیشین نحوه خدمت به بازار), بر موفقیت کارآفرینانه با سطح اطمینان 95/0 تأثیر مثبت و معنادار دارند. هم چنین نقش میانجی هوشیاری کارآفرینانه در تأثیرگذاری دانش پیشین بر موفقیت کارآفرینانه با ضریب تأثیر 53/0 موردتأیید قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شایان، مهران، شائمی بزرکی، علی، و تیموری، هادی. (1398). تأثیر دانش پیشین بر موفقیت کارآفرینانه با نقش میانجی هوشیاری کارآفرینانه (مورد مطالعه: کسب وکارهای حوزه فست فود در شهر اصفهان). توسعه کارآفرینی، 12(1 )، 82-100. SID. https://sid.ir/paper/1016090/fa

    Vancouver: کپی

    شایان مهران، شائمی بزرکی علی، تیموری هادی. تأثیر دانش پیشین بر موفقیت کارآفرینانه با نقش میانجی هوشیاری کارآفرینانه (مورد مطالعه: کسب وکارهای حوزه فست فود در شهر اصفهان). توسعه کارآفرینی[Internet]. 1398؛12(1 ):82-100. Available from: https://sid.ir/paper/1016090/fa

    IEEE: کپی

    مهران شایان، علی شائمی بزرکی، و هادی تیموری، “تأثیر دانش پیشین بر موفقیت کارآفرینانه با نقش میانجی هوشیاری کارآفرینانه (مورد مطالعه: کسب وکارهای حوزه فست فود در شهر اصفهان)،” توسعه کارآفرینی، vol. 12، no. 1 ، pp. 82–100، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1016090/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button