مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,837
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

806
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد)

صفحات

 صفحه شروع 428 | صفحه پایان 436

چکیده

 گیاه بالنگ .Citrus medica L.) یکی از گونه های خانواده مرکبات می باشد. اسانس پوست میوه بالنگ در صنایع غذایی, دارویی و عطرسازی کاربرد فراوان دارد. میوه های بالنگ در فصل پاییز از منطقه شمال ایران جمع آوری گردید و سپس از پوست میوه به روشهای تقطیر با آب و پرس سرد اسانس گیری شد. بازده اسانس تقطیر 6/0% و بازده اسانس پرس سرد 5/0% بدست آمد. برای شناسایی ترکیبهای اسانس از دستگاه های GC و GC/MS استفاده گردید. در اسانس تقطیری 25 ترکیب شناسایی شد که عمده ترین ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس, لیمونن (3/58%), گاما-ترپینن (8/16%), ژرانیال (6%), نرال (8/4%), ژرانیل استات (4/1%) ژرانیول (4/1%) بودند. در اسانس پرس سرد, 23 ترکیب مورد شناسایی قرار گرفت و عمده ترین ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس, لیمونن (7/63%), گاما-ترپینن (7/21%) و ژرانیال (3/1%) بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حبشی، معصومه، میرزا، مهدی، مستوفی، یونس، و جایمند، کامکار. (1387). شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 24(4 (پیاپی 42))، 428-436. SID. https://sid.ir/paper/105100/fa

    Vancouver: کپی

    حبشی معصومه، میرزا مهدی، مستوفی یونس، جایمند کامکار. شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1387؛24(4 (پیاپی 42)):428-436. Available from: https://sid.ir/paper/105100/fa

    IEEE: کپی

    معصومه حبشی، مهدی میرزا، یونس مستوفی، و کامکار جایمند، “شناسایی و مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس پوست میوه بالنگ (.Citrus medica L) با دو روش استخراج (تقطیر با آب و پرس سرد)،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 24، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 428–436، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105100/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button