APA:
کپیشهدادی، فاطمه، خراسانی، سپیده، توکلی، فرناز، و استوار، منوچهر. (1402). تاثیر پودرهای مورینگا, آویشن, سیاهدانه, کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی های فیزیکوشیمایی و آنتی اکسیدانی پنیر. علوم غذایی و تغذیه، 20(4 (پیاپی 80) )، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/1130509/fa
Vancouver:
کپیشهدادی فاطمه، خراسانی سپیده، توکلی فرناز، استوار منوچهر. تاثیر پودرهای مورینگا, آویشن, سیاهدانه, کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی های فیزیکوشیمایی و آنتی اکسیدانی پنیر. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1402؛20(4 (پیاپی 80) ):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/1130509/fa
IEEE:
کپیفاطمه شهدادی، سپیده خراسانی، فرناز توکلی، و منوچهر استوار، “تاثیر پودرهای مورینگا, آویشن, سیاهدانه, کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی های فیزیکوشیمایی و آنتی اکسیدانی پنیر،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 20، no. 4 (پیاپی 80) ، pp. 89–100، 1402، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1130509/fa