APA:
کپیفرجی، مسعود، فرهودی، مهدی، و روزبه نصیرایی، لیلا. (1396). خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(4 )، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/121328/fa
Vancouver:
کپیفرجی مسعود، فرهودی مهدی، روزبه نصیرایی لیلا. خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(4 ):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/121328/fa
IEEE:
کپیمسعود فرجی، مهدی فرهودی، و لیلا روزبه نصیرایی، “خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 ، pp. 73–82، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121328/fa