Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

579
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

571
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی شایستگی های بازدارندة پایداری کارآفرینان کسب وکارهای کوچک و متوسط (مورد مطالعه: کسب وکارهای فعال در صنایع غذایی)

صفحات

 صفحه شروع 281 | صفحه پایان 300

چکیده

 کسب­ وکارهای کوچک­ و­ متوسط به­ عنوان نیرو محرکة توسعة اقتصادی و اجتماعی, نقش اساسی در فرایند توسعة جوامع دارند. دا شتن جریا ن ا قتصا دی توانمند, برخوردا ری ا ز قدرت سا زگا ری با شرا یط متغیر محیطی, ا مکا ن رقا بت پذیری با لا و هم چنین تنوع و نوآ وری از مهم ترین ویژگی این نوع کسب وکارهاست. با این حال, درصد قابل توجهی از این کسب­ وکارها در طول عمر خود دچار مشکل شده و شکست می­ خورند. در کنار عوامل مهم دیگری که بر عدم بقای آن ها اثرگذارند, برخی از شایستگی­ های منفی یا بازدارندة کارآفرینان نیز تأثیر بسزایی در این فرایند دارند. این پژوهش با هدف شناسایی شایستگی های بازدارندة بقای کسب­ وکارهای ایران انجام شده است. این تحقیق برحسب هدف از نوع کاربردی و برحسب گردآوری اطلاعات کیفی-روایتی می باشد. نمونة آماری این تحقیق براساس روش نمونه گیری هدفمند شامل 10 نفر از کارآفرینان کسب­ و­ کارهای کوچک­ و­ متوسط فعال در صنعت غذایی با عمر بالای 5 سال در ایران بوده است که نمونه­ گیری جامعة هدف تا مرحلة دستیابی به اشباع نظری ادامه یافت. داده­ های تحقیق ابتدا از طریق مصاحبه­ های روایت محور و مطالعة زندگینامة کارآفرینان جمع­ آوری و درنهایت یافته ها براساس روش کدگذاری به دست آمده اند و نشان می دهندکه شایستگی های بازدارندة بقای کسب­ وکارها عبارتند از: خودبرتر بینی, سست عنصری, ضعف در تحلیل, بداخلاقی, ضعف در مهارت­ های کسب وکار, عدم رضایت از شغل و نداشتن تجربة کافی.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاکی، الهام، رضایی زاده، مرتضی، و نوتاش، هادی. (1397). شناسایی شایستگی های بازدارندة پایداری کارآفرینان کسب وکارهای کوچک و متوسط (مورد مطالعه: کسب وکارهای فعال در صنایع غذایی). توسعه کارآفرینی، 11(2 )، 281-300. SID. https://sid.ir/paper/131299/fa

    Vancouver: کپی

    تاکی الهام، رضایی زاده مرتضی، نوتاش هادی. شناسایی شایستگی های بازدارندة پایداری کارآفرینان کسب وکارهای کوچک و متوسط (مورد مطالعه: کسب وکارهای فعال در صنایع غذایی). توسعه کارآفرینی[Internet]. 1397؛11(2 ):281-300. Available from: https://sid.ir/paper/131299/fa

    IEEE: کپی

    الهام تاکی، مرتضی رضایی زاده، و هادی نوتاش، “شناسایی شایستگی های بازدارندة پایداری کارآفرینان کسب وکارهای کوچک و متوسط (مورد مطالعه: کسب وکارهای فعال در صنایع غذایی)،” توسعه کارآفرینی، vol. 11، no. 2 ، pp. 281–300، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/131299/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا