Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,115
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

709
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی الگوی رشد کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنعت غذایی ایران، با استفاده از نظریه برخاسته از داده ها

صفحات

 صفحه شروع 457 | صفحه پایان 476

چکیده

 در دهه های گذشته یکی از دغدغه های عمده در حوزه ی صنایع غذایی ایران, شکست کسب وکارهای کوچک و متوسط در تبدیل آن ها به شرکت های رشدیافته و شناخته شده بوده است. با توجه به سهم عمده ی آن ها در رشد اقتصادی, این مسئله بیان می شود که الگوی رشد کسب وکارهای مذکورکدام است؟ به منظور رسیدن به الگوی رشد این کسب وکارها, از روش کاربردی (بر حسب هدف), رویکرد کیفی (بر اساس گردآوری نظامند داده ها) و راهبرد داده بنیاد استفاده شد. گردآوری داده ها, طی مصاحبه ی عمیق با 13 نفر از مؤسسان کسب وکارهای کوچک و متوسط, در حوزه ی صنایع غذایی استان تهران صورت گرفت که فرایند رشد را تجربه کرده اند. روش نمونه گیری در این پژوهش, گلوله ی برفی است و الگوی به دست آمده نشان می دهد, مقوله ی اصلی که به پیامدهای رشد منجر می شود, استمرار اشتیاق کارآفرینانه است. چنانچه برخی شرایط زمینه ساز, بر استمرار اشتیاق کارآفرینانه تأثیرگذار باشد, می توان از طریق راهبردها و تحت تأثیر ویژگی های محیطی و واسطه ای خاص, شاهد رشد این شرکت ها بود و بر این اساس, سیر داستان ترسیم می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرخ، شیما، کردنائیج، اسداله، خدادادحسینی، سیدحمید، و زالی، محمدرضا. (1396). شناسایی الگوی رشد کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنعت غذایی ایران, با استفاده از نظریه برخاسته از داده ها. توسعه کارآفرینی، 10(3 )، 457-476. SID. https://sid.ir/paper/131354/fa

    Vancouver: کپی

    فرخ شیما، کردنائیج اسداله، خدادادحسینی سیدحمید، زالی محمدرضا. شناسایی الگوی رشد کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنعت غذایی ایران, با استفاده از نظریه برخاسته از داده ها. توسعه کارآفرینی[Internet]. 1396؛10(3 ):457-476. Available from: https://sid.ir/paper/131354/fa

    IEEE: کپی

    شیما فرخ، اسداله کردنائیج، سیدحمید خدادادحسینی، و محمدرضا زالی، “شناسایی الگوی رشد کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنعت غذایی ایران, با استفاده از نظریه برخاسته از داده ها،” توسعه کارآفرینی، vol. 10، no. 3 ، pp. 457–476، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/131354/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا