مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

گیاه شناسی، فیتوشیمی، خواص و مضرات هِل در طب سنتی و مطالعات رایج: مقاله مروری

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 از گذشته های دور, هل در طب ایرانی, آیورودا, طب چینی, و طب یونانی برای حفظ سلامتی انسان, و پیشگیری و درمان برخی از بیماری ها مورداستفاده بوده است. هل گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیاست و در بیشتر مناطق آسیا از جمله هند, چین, بوتان, ویتنام, مالزی, کره, و ژاپن یافت می شود. هل از گران ترین ادویه های جهان پس از زعفران و وانیل است. هدف از این پژوهش بررسی مشخصات ظاهری, پراکنش, خواص و مضرات این گیاه ارزشمند در منابع طب سنتی ایرانی و مطالعات رایج می باشد. مطالعه حاضر از نوع مطالعه مروری و کتابخانه ای و بر اساس جستجو در منابع اصلی طبی در نرم افزار نور و همچنین پایگاه های داده های معتبر علمی از جمله پابمد, سیویلیکا, اسکوپوس, مگیران, و گوگل اسکولار است. عمدة مطالعاتی که در مورد گیاه هل صورت گرفته است شامل مطالعات فیتوشیمیایی و بررسی خواص ادویه ای و دارویی آن می باشد. هل سرشار از ویتامین ها و ریزمغذی های مختلف است که از آن جمله می توان به نیاسین, پیریدوکسین, ریبوفلاوین, تیامین, ویتامین آ, ویتامین ث, سدیم, پتاسیم, کلسیم, مس, آهن, منگنز, منیزیم, فسفر و روی اشاره کرد. کاربرد این گیاه برای درمان آلزایمر, تشنج, صرع, آب مروارید, درد گوش, برونشیت, آسم, خلط آور, تقویت قلب, درمان عفونت دندان و لثه, تهوع, ضد نفخ, بازکننده سدد کبدی, ضد سرطان, ضد التهاب, ضد انواع باکتری و قارچ, دفع حشرات گزارش شده است. هل با داشتن ترکیبات باارزش و متعدد می تواند به عنوان منبع بالقوه ای برای تهیة بسیاری از داروهای گیاهی استفاده شود. علاوه بر این, در موارد دیگری مانند افزودنی در صنایع غذایی, صنعت روغ کشی, عطرسازی, آرایشی-بهداشتی و داروسازی می توان بهره گرفت. همچنین با بررسی دستاوردهای طبی جدید در زمینة گیاه هل و نیز اطلاعات طب سنتی می-توان ارتباطی بسیار نزدیک بین این دو دیدگاه پیدا کرد. هر دو دیدگاه, توجه ویژه ای به خواص و مضرات آن دارند. هرچند در بعضی موارد مطالعات رایج بررسی دقیقی انجام نداده در حالی که طب سنتی به دقت موضوع را مورد بحث قرار داده است و بالعکس.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button