APA:
کپیمحمدی، مژگان، فهیمی، حمید، و مجد، احمد. (1388). بررسی مقایسه ای اثر سالیسیلیک اسید و ژیبرلیک اسید برسرعت جوانه زنی بذر عدس (.Lens culinaris L). زیست شناسی، 4(4)، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/140998/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مژگان، فهیمی حمید، مجد احمد. بررسی مقایسه ای اثر سالیسیلیک اسید و ژیبرلیک اسید برسرعت جوانه زنی بذر عدس (.Lens culinaris L). زیست شناسی[Internet]. 1388؛4(4):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/140998/fa
IEEE:
کپیمژگان محمدی، حمید فهیمی، و احمد مجد، “بررسی مقایسه ای اثر سالیسیلیک اسید و ژیبرلیک اسید برسرعت جوانه زنی بذر عدس (.Lens culinaris L)،” زیست شناسی، vol. 4، no. 4، pp. 33–44، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/140998/fa