APA:
کپیبرزنونی، عصمت، آق خانی، محمدحسین، مسکوکی، عبدالمجید، و عباسپورفرد، محمدحسین. (1392). اثر پیش تیمار حرارت و اسانس های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(4)، 418-423. SID. https://sid.ir/paper/142311/fa
Vancouver:
کپیبرزنونی عصمت، آق خانی محمدحسین، مسکوکی عبدالمجید، عباسپورفرد محمدحسین. اثر پیش تیمار حرارت و اسانس های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(4):418-423. Available from: https://sid.ir/paper/142311/fa
IEEE:
کپیعصمت برزنونی، محمدحسین آق خانی، عبدالمجید مسکوکی، و محمدحسین عباسپورفرد، “اثر پیش تیمار حرارت و اسانس های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 4، pp. 418–423، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142311/fa