APA:
کپیشجاع، آزاده، قاسم نژاد، محمود، و مرتضوی، سیدنجم الدین. (1390). تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 25(2)، 147-155. SID. https://sid.ir/paper/142338/fa
Vancouver:
کپیشجاع آزاده، قاسم نژاد محمود، مرتضوی سیدنجم الدین. تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1390؛25(2):147-155. Available from: https://sid.ir/paper/142338/fa
IEEE:
کپیآزاده شجاع، محمود قاسم نژاد، و سیدنجم الدین مرتضوی، “تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال های تامسون ناول و خونی در طی انبارداری،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 25، no. 2، pp. 147–155، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142338/fa