APA:
کپیکریمی، زهرا، و راحمی، مجید. (1387). مقایسه عصاره های روغنی آویشن و میخک و قارچ کش ایمازالیل بر پوسیدگی کپک آبی (Penicillium italicum) میوه های مرکبات در انبار سرد. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(45 (الف))، 231-237. SID. https://sid.ir/paper/14788/fa
Vancouver:
کپیکریمی زهرا، راحمی مجید. مقایسه عصاره های روغنی آویشن و میخک و قارچ کش ایمازالیل بر پوسیدگی کپک آبی (Penicillium italicum) میوه های مرکبات در انبار سرد. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(45 (الف)):231-237. Available from: https://sid.ir/paper/14788/fa
IEEE:
کپیزهرا کریمی، و مجید راحمی، “مقایسه عصاره های روغنی آویشن و میخک و قارچ کش ایمازالیل بر پوسیدگی کپک آبی (Penicillium italicum) میوه های مرکبات در انبار سرد،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 45 (الف)، pp. 231–237، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14788/fa