مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,151
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

755
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه

صفحات

 صفحه شروع 367 | صفحه پایان 374

چکیده

 پسته تازه در طول دوره برداشت و پس از برداشت, دستخوش تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی می شود و در نتیجه عمر انباری کوتاهی دارد. هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر نوع بسته بندی و پوشش دهی بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری پسته تازه بود. برای این منظور در دو آزمایش جداگانه, دانه های پسته در آزمایش اول با غلظت های متفاوت ژل آلوئه ورا (0 (شاهد), 25, 33 و 50%) و نانوسید با غلظت های 80 و 100 میلی گرم در لیتر غوطه ور و در دمای 4±2oC برای مدت 40 روز قرار گرفتند. همچنین در بررسی مقایسه فیلم های تولید شده از طریق فن آوری نانو با پلاستیک معمولی (نایلون), دانه های پسته در آزمایش دوم بسته بندی و در شرایط مذکور انبار شدند. کاهش وزن, کیفیت ظاهری و بازارپسندی پسته ها به فاصله هر 5 روز یکبار اندازه گیری شد و میزان چربی و کربوهیدرات های قابل حل در پایان دوره نگهداری محاسبه شد. نتایج نشان داد که فیلم های نانو در مقایسه با شاهد, به طور معنی داری (p≤0.01) در کنترل کاهش وزن و حفظ خصوصیات ظاهری پسته های تازه موثر بود. همچنین میزان کاهش وزن و قهوه ای شدن پسته های تازه در تیمارهای ژل آلوئه ورا نسبت به شاهد کاهش یافت و بهترین نتیجه (کربوهیدرات قابل حل و کیفیت ظاهری بالا) در تیمار ژل آلوئه ورا 25% در مقایسه با کنترل به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، زهرا، میردهقان، سیدحسین، حکم آبادی، حسین، و شمشیری، محمدحسین. (1392). استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(4)، 367-374. SID. https://sid.ir/paper/142319/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی زهرا، میردهقان سیدحسین، حکم آبادی حسین، شمشیری محمدحسین. استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(4):367-374. Available from: https://sid.ir/paper/142319/fa

    IEEE: کپی

    زهرا احمدی، سیدحسین میردهقان، حسین حکم آبادی، و محمدحسین شمشیری، “استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 4، pp. 367–374، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142319/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button