APA:
کپیفرج پور، پریسا، و شیخ لوئی، حسین. (1400). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 81-95. SID. https://sid.ir/paper/370229/fa
Vancouver:
کپیفرج پور پریسا، شیخ لوئی حسین. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):81-95. Available from: https://sid.ir/paper/370229/fa
IEEE:
کپیپریسا فرج پور، و حسین شیخ لوئی، “بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 81–95، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370229/fa