APA:
کپیسلیمی، فاطمه، فتاحی، محمد، و حمزه ئی، جواد. (1397). بهینه سازی استخراج اسانس کرفس و فعالیت آنتی اکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ و امواج التراسونیک. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 32(1 )، 171-183. SID. https://sid.ir/paper/142369/fa
Vancouver:
کپیسلیمی فاطمه، فتاحی محمد، حمزه ئی جواد. بهینه سازی استخراج اسانس کرفس و فعالیت آنتی اکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ و امواج التراسونیک. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1397؛32(1 ):171-183. Available from: https://sid.ir/paper/142369/fa
IEEE:
کپیفاطمه سلیمی، محمد فتاحی، و جواد حمزه ئی، “بهینه سازی استخراج اسانس کرفس و فعالیت آنتی اکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ و امواج التراسونیک،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 32، no. 1 ، pp. 171–183، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142369/fa