APA:
کپیرجایی، احمد، میرزایی مقدم، حسین، و برادران، نوشین. (1396). بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 237-248. SID. https://sid.ir/paper/71572/fa
Vancouver:
کپیرجایی احمد، میرزایی مقدم حسین، برادران نوشین. بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):237-248. Available from: https://sid.ir/paper/71572/fa
IEEE:
کپیاحمد رجایی، حسین میرزایی مقدم، و نوشین برادران، “بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 237–248، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71572/fa