APA:
کپیسلیمی، فاطمه، فتاحی، محمد، و حمزه ئی، جواد. (1398). استفاده از روش سطح پاسخ به منظور بهینه سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L. ) و ترکیب های فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 35(4 (پیاپی 96) )، 644-664. SID. https://sid.ir/paper/104657/fa
Vancouver:
کپیسلیمی فاطمه، فتاحی محمد، حمزه ئی جواد. استفاده از روش سطح پاسخ به منظور بهینه سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L. ) و ترکیب های فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1398؛35(4 (پیاپی 96) ):644-664. Available from: https://sid.ir/paper/104657/fa
IEEE:
کپیفاطمه سلیمی، محمد فتاحی، و جواد حمزه ئی، “استفاده از روش سطح پاسخ به منظور بهینه سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L. ) و ترکیب های فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 35، no. 4 (پیاپی 96) ، pp. 644–664، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/104657/fa