Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,193
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی زمان کاربرد سولفات مس، استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم «سیاه شیراز»

صفحات

 صفحه شروع 344 | صفحه پایان 350

چکیده

 این پژوهش در یک باغ تجاری واقع در شهرستان شیراز منطقه قصرالدشت به منظور بررسی اثر سولفات مس و استرپتومایسین بر بی بذر کردن حبه های انگور رقم سیاه شیراز در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 14 تیمار و 3 تکرار انجام گردید. بدین منظور سولفات مس (CuSO4.5H2O) 25 میلی گرم در لیتر و استرپتومایسین 200 میلی گرم در لیتر 2, 4 و 6 روز قبل از تمام گل به منظور بی بذر کردن حبه ها و جیبرلیک اسید (AG3) 50 میلی گرم در لیتر, 10 روز بعد از تمام گل برای بزرگ کردن حبه های بی بذر شده به روش غوطه وری خوشه, در انگور «سیاه شیراز» به کار برده شدند. نتایج نشان داد که سولفات مس و استرپتومایسین در مقایسه با شاهد باعث بی بذر شدن حبه ها شدند. تیمارهای استرپتومایسین و استرپتومایسین 4 روز+جیبرلیک اسید و سولفات مس 6 روز قبل از تمام گل+جیبرلیک اسید بالاترین درصد بی بذری (حدود 84 درصد) را ایجاد کردند. سولفات مس و استرپتومایسین باعث کاهش تعداد بذر در حبه, وزن خوشه, وزن حبه, طول حبه و قطر حبه نسبت به شاهد شدند. کاربرد جیبرلیک اسید باعث بزرگ شدن حبه های بی بذر, افزایش ویتامین C و اسید کل شد ولی اختلاف معنی داری نسبت به شاهد نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کیامرثی، مسلم، و عشقی، سعید. (1390). بررسی زمان کاربرد سولفات مس, استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم «سیاه شیراز». علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 25(3)، 344-350. SID. https://sid.ir/paper/142378/fa

    Vancouver: کپی

    کیامرثی مسلم، عشقی سعید. بررسی زمان کاربرد سولفات مس, استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم «سیاه شیراز». علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1390؛25(3):344-350. Available from: https://sid.ir/paper/142378/fa

    IEEE: کپی

    مسلم کیامرثی، و سعید عشقی، “بررسی زمان کاربرد سولفات مس, استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم «سیاه شیراز»،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 344–350، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142378/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا