APA:
کپیمرتضوی، سیدنجم الدین، خدابندلو، فاطمه، و عظیمی، محمدحسین. (1395). تاثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 30(4 )، 590-596. SID. https://sid.ir/paper/142550/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدنجم الدین، خدابندلو فاطمه، عظیمی محمدحسین. تاثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1395؛30(4 ):590-596. Available from: https://sid.ir/paper/142550/fa
IEEE:
کپیسیدنجم الدین مرتضوی، فاطمه خدابندلو، و محمدحسین عظیمی، “تاثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 590–596، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142550/fa