مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,115
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

440
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی

صفحات

 صفحه شروع 590 | صفحه پایان 596

چکیده

 کلم زینتی گیاهی دو ساله از خانواده کلم ها می باشد. اهمیت این گیاه به خاطر برگ های تزئینی و مقاومت آن به سرما در فضای سبز می باشد. به منظور دستیابی به بهترین غلظت کندکننده های رشد در جهت بهبود بخشیدن به فاکتورهای کمی و کیفی کلم زینتی در فضای سبز, این پژوهش انجام گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل با دو فاکتور سایکوسل در چهار سطح (0, 50, 100, 150 میلی گرم در لیتر) و سالسیلیک اسید با چهار سطح (0, 50, 100, 200 میلی گرم در لیتر) بصورت محلولپاشی, در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این آزمایش صفاتی مانند ارتفاع گیاه, آنتوسیانین, مقاومت به سرما, تعداد برگ, نشت الکترولیت, محتوای نسبی آب, کلروفیل کل, وزن تر و خشک برگ و وزن تر و خشک ریشه مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کاربرد سایکوسل و سالسیلیک اسید بصورت مستقل بر ارتفاع گیاه, آنتوسیانین, محتوای نسبی آب, کلروفیل کل, وزن خشک برگ, وزن تر و خشک ریشه در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. اثر متقابل سایکوسل و سالیسیلیک اسید نیز بر ارتفاع گیاه, آنتوسیانین, محتوای نسبی آب, وزن خشک برگ, کلروفیل, وزن تر و خشک ریشه در سطح یک درصد معنی دار و بر سایر صفات اثر معنی داری نداشت. جهت افزایش کیفیت کلم زینتی در فضای سبز مصرف 200 میلی گرم در لیتر سالیسلیک اسید و غلظت 150 میلی گرم در لیتر سایکوسل که بهترین تیمار در این آزمایش بود, توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضوی، سیدنجم الدین، خدابندلو، فاطمه، و عظیمی، محمدحسین. (1395). تاثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 30(4 )، 590-596. SID. https://sid.ir/paper/142550/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضوی سیدنجم الدین، خدابندلو فاطمه، عظیمی محمدحسین. تاثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1395؛30(4 ):590-596. Available from: https://sid.ir/paper/142550/fa

    IEEE: کپی

    سیدنجم الدین مرتضوی، فاطمه خدابندلو، و محمدحسین عظیمی، “تاثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 30، no. 4 ، pp. 590–596، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142550/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button