APA:
کپیمسگران کریمی، پرستو، و هنرور، مسعود. (1398). بررسی امکان اندازه گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه ای به روش DFT. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/143184/fa
Vancouver:
کپیمسگران کریمی پرستو، هنرور مسعود. بررسی امکان اندازه گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه ای به روش DFT. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/143184/fa
IEEE:
کپیپرستو مسگران کریمی، و مسعود هنرور، “بررسی امکان اندازه گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه ای به روش DFT،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 25–32، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143184/fa