APA:
کپیاحتشامی، مهدخت سادات، عزت پناه، حمید، عباسی، سلیمان، و گیویان راد، محمدهادی. (1392). تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی. علوم غذایی و تغذیه، 10(4 (پیاپی 40))، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143460/fa
Vancouver:
کپیاحتشامی مهدخت سادات، عزت پناه حمید، عباسی سلیمان، گیویان راد محمدهادی. تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(4 (پیاپی 40)):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143460/fa
IEEE:
کپیمهدخت سادات احتشامی، حمید عزت پناه، سلیمان عباسی، و محمدهادی گیویان راد، “تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 5–14، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143460/fa