مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,160
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

804
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال

صفحات

 صفحه شروع 235 | صفحه پایان 240

چکیده

 در این پژوهش, امکان تولید و مدت ماندگاری مارگارینی با قابلیت سرخ کردن مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی به اجرا درآمد. فاکتورهای مورد آزمایش عبارت بودند از: نوع مارگارین (اثر متقابل نوع روغن موجود در فاز روغنی (کنولا) و میزان رطوبت های مختلف (%4-8-16)) به عنوان فاکتور اول و مدت زمان نگهداری به عنوان فاکتور دوم. در این نوع مارگارین به علت اینکه مناسب حرارت دهی باشد از شیر در فاز آبی استفاده نگردیده است, نتایج آزمایشات بیانگر این بود که مارگارین های فرموله شده چه از لحاظ شیمیایی (عدد پراکسید) و چه از نظر میکروبی ( کپک و مخمر - کلیفرم - اشرشیا کلی و شمارش کلی باکتری) پس از 14 هفته نگهداری در دمای محیط (23oC) و دمای یخچال (5oC) هنوز به نقطه دورریز بر اساس استانداردهای موجود نرسیده بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آذری فر، مریم، حدادخداپرست، محمدحسین، و الهامی راد، امیرحسین. (1389). بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 235-240. SID. https://sid.ir/paper/143468/fa

    Vancouver: کپی

    آذری فر مریم، حدادخداپرست محمدحسین، الهامی راد امیرحسین. بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(4):235-240. Available from: https://sid.ir/paper/143468/fa

    IEEE: کپی

    مریم آذری فر، محمدحسین حدادخداپرست، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 235–240، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143468/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا