APA:
کپیآذری فر، مریم، حدادخداپرست، محمدحسین، و الهامی راد، امیرحسین. (1389). بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 235-240. SID. https://sid.ir/paper/143468/fa
Vancouver:
کپیآذری فر مریم، حدادخداپرست محمدحسین، الهامی راد امیرحسین. بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(4):235-240. Available from: https://sid.ir/paper/143468/fa
IEEE:
کپیمریم آذری فر، محمدحسین حدادخداپرست، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 235–240، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143468/fa