APA:
کپیحسین پور، سارا، لایق، بهناز، فرحناکی، عسگر، مصباحی، غلامرضا، مجذوبی، مهسا، و داراب زاده، نازنین. (1390). ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تاثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 227-234. SID. https://sid.ir/paper/143476/fa
Vancouver:
کپیحسین پور سارا، لایق بهناز، فرحناکی عسگر، مصباحی غلامرضا، مجذوبی مهسا، داراب زاده نازنین. ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تاثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):227-234. Available from: https://sid.ir/paper/143476/fa
IEEE:
کپیسارا حسین پور، بهناز لایق، عسگر فرحناکی، غلامرضا مصباحی، مهسا مجذوبی، و نازنین داراب زاده، “ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تاثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 227–234، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143476/fa