APA:
کپیفرحناکی، ع.، افشاری جویباری، حسن، و رادی، م.. (1387). بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ موادغذایی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی (کنگره). کنگره ملی صنایع غذایی، -(18)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/456187/fa
Vancouver:
کپیفرحناکی ع.، افشاری جویباری حسن، رادی م.. بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ موادغذایی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی (کنگره). کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1387؛-(18):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/456187/fa
IEEE:
کپیع. فرحناکی، حسن افشاری جویباری، و م. رادی، “بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ موادغذایی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی (کنگره)،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456187/fa