APA:
کپیمجذوبی، مهسا، لایق، بهناز، و فرحناکی، عسگر. (1390). تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان قالبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 195-207. SID. https://sid.ir/paper/148678/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، لایق بهناز، فرحناکی عسگر. تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان قالبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):195-207. Available from: https://sid.ir/paper/148678/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، بهناز لایق، و عسگر فرحناکی، “تاثیر پکتین و پکتین با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان قالبی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 195–207، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148678/fa