APA:
کپیبحرینی، معصومه، حبیبی نجفی، محمدباقر، باسامی، محمدرضا، عباس زادگان، مرتضی، بهرامی، احمدرضا، و اجتهادی، حمیدرضا. (1390). ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 235-242. SID. https://sid.ir/paper/143478/fa
Vancouver:
کپیبحرینی معصومه، حبیبی نجفی محمدباقر، باسامی محمدرضا، عباس زادگان مرتضی، بهرامی احمدرضا، اجتهادی حمیدرضا. ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):235-242. Available from: https://sid.ir/paper/143478/fa
IEEE:
کپیمعصومه بحرینی، محمدباقر حبیبی نجفی، محمدرضا باسامی، مرتضی عباس زادگان، احمدرضا بهرامی، و حمیدرضا اجتهادی، “ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 235–242، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143478/fa