APA:
کپیخلیلیان، صفیه، شهیدی، فخری، الهی، محمد، محبی، محبت، سرمد، مجید، و روشن نژاد، منصوره. (1390). اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 200-209. SID. https://sid.ir/paper/143482/fa
Vancouver:
کپیخلیلیان صفیه، شهیدی فخری، الهی محمد، محبی محبت، سرمد مجید، روشن نژاد منصوره. اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):200-209. Available from: https://sid.ir/paper/143482/fa
IEEE:
کپیصفیه خلیلیان، فخری شهیدی، محمد الهی، محبت محبی، مجید سرمد، و منصوره روشن نژاد، “اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 200–209، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143482/fa