APA:
کپیمحمدی شندی، حکیمه، و زمردی، شهین. (1397). تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی های رنگی, بافتی و حسی پاستیل میوه ای بر پایه موز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 45-55. SID. https://sid.ir/paper/365636/fa
Vancouver:
کپیمحمدی شندی حکیمه، زمردی شهین. تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی های رنگی, بافتی و حسی پاستیل میوه ای بر پایه موز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):45-55. Available from: https://sid.ir/paper/365636/fa
IEEE:
کپیحکیمه محمدی شندی، و شهین زمردی، “تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگی های رنگی, بافتی و حسی پاستیل میوه ای بر پایه موز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 45–55، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365636/fa