APA:
کپیخلیلیان، صفیه، شهیدی، فخری، الهی، محمد، و محبی، محبت. (1392). بررسی ویژگیهای بافتی و پذیرشپاستیل میوهای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مولفههای اصلی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 67-73. SID. https://sid.ir/paper/395140/fa
Vancouver:
کپیخلیلیان صفیه، شهیدی فخری، الهی محمد، محبی محبت. بررسی ویژگیهای بافتی و پذیرشپاستیل میوهای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مولفههای اصلی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):67-73. Available from: https://sid.ir/paper/395140/fa
IEEE:
کپیصفیه خلیلیان، فخری شهیدی، محمد الهی، و محبت محبی، “بررسی ویژگیهای بافتی و پذیرشپاستیل میوهای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مولفههای اصلی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 67–73، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395140/fa