APA:
کپیحقیقی، بهزاد، فیضی، جواد، و همتی کاخکی، عباس. (1385). تشخیص خامه های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2 (نیمه دوم))، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/143488/fa
Vancouver:
کپیحقیقی بهزاد، فیضی جواد، همتی کاخکی عباس. تشخیص خامه های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(2 (نیمه دوم)):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/143488/fa
IEEE:
کپیبهزاد حقیقی، جواد فیضی، و عباس همتی کاخکی، “تشخیص خامه های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 33–44، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143488/fa