مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,467
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

959
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص خامه های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 44

چکیده

 یک روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا با آشکارسازی فرابنفش- مریی برای تشخیص زعفران های تقلبی ناشی از افزودن خامه های رنگ شده با رنگهای طبیعی استخراج شده از گلبرگ زعفران, روناس, گلرنگ و چغندر قرمز به زعفران خالص ارایه شده است. کروماتوگرامهای عصاره آبی- متانولی (50% حجمی- حجمی) زعفران خالص و زعفران های تقلبی با استفاده از ستون فاز معکوس C18, گرادیان خطی از 20 تا 80 % متانول در آب به مدت یک ساعت با سرعت جریان 1 میلی لیتر در دقیقه در دمای 30oC ثبت گردید. تست آماری آنالیز واریانس دو بعدی برروی داده های حاصل از آنالیز کروماتوگرام های زعفران خالص و زعفران های تقلبی به ترتیب در طول موج های 520 (یا 254), 402 (یا 254), 260 و 535 (یا 440) نانومتر اعمال و حضور خامه های رنگ شده با محلول های رنگی استخراج شده از گلبرگ زعفران (وزنی 1/9%<), خامه های رنگ شده با محلول های رنگی استخراج شده از گلرنگ (وزنی 6/14%<), خامه های رنگ شده با محلول های رنگی استخراج شده از روناس (وزنی 1/9%<) و خامه های رنگ شده با محلول های رنگی استخراج شده از چغندر قرمز (وزنی 3/14%<) به وضوح شناسایی شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حقیقی، بهزاد، فیضی، جواد، و همتی کاخکی، عباس. (1385). تشخیص خامه های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2 (نیمه دوم))، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/143488/fa

    Vancouver: کپی

    حقیقی بهزاد، فیضی جواد، همتی کاخکی عباس. تشخیص خامه های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(2 (نیمه دوم)):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/143488/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد حقیقی، جواد فیضی، و عباس همتی کاخکی، “تشخیص خامه های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 33–44، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143488/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button