Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,379
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

830
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 59

چکیده

 روغن های زیتون بکر حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فنلی و توکوفرولی می باشند که بر روی طعم و پایداری آن تاثیر بسزایی دارند و به همین دلیل در مقابل اکسیداسیون نسبت به روغن های تصفیه شده مقاوم تر هستند. همچنین توکوفرولها از ترکیبات مهم و حائز اهمیت روغن زیتون می باشند که خاصیت آنتی اکسیدانی و ویتامینی داشته که علاوه بر افزایش مقاومت و پایداری روغن دارای فوائد بیولوژیکی مانند کنترل رادیکالهای آزاد می باشند.با توجه به اهمیت این دو ترکیب, در هفت نمونه روغن زیتون تجاری ایرانی بطور تصادفی از مراکز خرید جمع آوری شدند و مقدار و اجزا ترکیبات فنولی و توکوفرولی با دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که میزان ترکیبات فنولی روغنهای زیتون ایرانی مورد آزمون بسیار ناچیز میباشد و در گروه روغنهای زیتون با میزان پلی فنل کم قرار می گیرند که با توجه به اینکه آزمونهای تایید خلوص نمونه ها انجام نشده است, می تواند ناشی از زمان و درجه حرارت بالای مرحله مالاکساژ, نحوه استخراج و نوع واریته زیتون باشد.همچنین میزان ترکیبات توکوفرولی نیز کم بود که می تواند به علت اعمال فرایند تصفیه شدید در روغنهای زیتون ایرانی و عدم کاربرد بسته بندی مناسب در روغنهای زیتون ایرانی باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فهیم دانش، مریم، قوامی، مهرداد، حمصی، سیدامیرهومن، و آبرومند، پرویز. (1387). بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(3)، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/72423/fa

Vancouver: کپی

فهیم دانش مریم، قوامی مهرداد، حمصی سیدامیرهومن، آبرومند پرویز. بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(3):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/72423/fa

IEEE: کپی

مریم فهیم دانش، مهرداد قوامی، سیدامیرهومن حمصی، و پرویز آبرومند، “بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 53–59، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72423/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا