APA:
کپیمردانی قهفرخی، آزاده، و یارمند، محمدسعید. (1398). بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/72022/fa
Vancouver:
کپیمردانی قهفرخی آزاده، یارمند محمدسعید. بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/72022/fa
IEEE:
کپیآزاده مردانی قهفرخی، و محمدسعید یارمند، “بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 75–83، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72022/fa